Når du flytter må du ikke glemme å si opp strøm og nettleie i boligen du flytter fra, eller glemme å bestille ny avtale i ny bolig. Hvis du ikke sier opp avtvalen når du flytter kan det være at du betaler for strømmen selv om du ikke langre bor der. Dersom du glemmer å bestille strøm og nettleie i boligen du flytter inn i, kan du riskikere at strømmen blir stegt grunnet manglende kunde. Det er derfor viktig at du husker å si opp strøm og nettleie når du flytter ut, og at du bestiller ny avtale når du flytter inn.

Skal du bestille strøm og nettleie?

Bestilling av strøm og nettleie gjør du hos den strømleverandøren du ønsker å bruke. De hjelpe rdeg sånn at du også blir registrert med nettleiavtale. Hvis du ikke har betsemt deg for hvilken strømleverandør du ønsker å bruke, kan du finne en oversikt over alle tilgjengelige strømleverandører hos strømprisportalen til Forbrukerrådet.

Skal du si opp strøm og nettleie?

Oppsigelse av strøm og nettleie gjør du ved å kontakte din strømleverandør. Når strømleverandøren registrerer oppsigelsen hos seg, vil også nettleiavtalen automatisk bli sagt opp.

Hva skjer hvis du ikke har avtale med strømleverandør?

Hvis du har en aktiv nettleieavtle, men ikke har valgt deg en strømleverandør vil andøy energi Nett levere strøm til deg i henhold til nettselskapenes lovpålagte leveringsplikt for kunder som står uten avtale med ordinær strømleverandør. Leveringsplikt er ment som en midlertidig ordning og er dyrere enn strøm kjøpt fra en ordinær strømleverandør.